Maatregelen omtrent coronavirus

We informeren je graag over hoe wij omgaan met de maatregelen die door de overheid en het RIVM worden getroffen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus. Uiteraard ondersteunen wij deze gezamenlijke aanpak waarbij nu uitgegaan wordt van maximale controle en veel sociale afstand. We blijven de adviezen nauwlettend volgen en we passen onze handelswijze daarop aan.

Onze eerste prioriteit is de veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast stellen we alles in het werk om de continuïteit van onze processen voor jou als klant te garanderen.

Maatregelen
Wij hebben diverse hygiënemaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de continuïteit van onze processen gewaarborgd blijven. Medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis, protocollen zijn opgesteld en worden streng nageleefd. Onze hele organisatie zal er alles aan doen om jou als klant te kunnen bedienen met onze en jouw gezondheid en veiligheid als hoogste prioriteit.

De Verpakkingswinkel
Onze winkels in Eindhoven, Heerlen (tijdelijk gesloten), Roermond en Weert zijn ook nu van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur geopend. In de winkels gelden strenge hygiëne protocollen:

• Last van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, dan vragen wij je dringend om niet binnen te komen. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven en opgehaald worden door iemand die niet ziek is. Bezorgen kan uiteraard ook, onder de bekende condities;
• Bij binnenkomst vragen wij je handschoenen aan te doen;
• Betalen doe je het liefst per pin en 1,5 meter afstand houden tot elkaar is een must.

Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de naleving van de afspraken en nemen extra maatregelen als dat nodig is om jouw en hun eigen veiligheid te garanderen.

Accountmanagers
Daarnaast brengen onze accountmanagers geen klantbezoeken, tenzij hiervoor een heel dringende reden is. In die gevallen maken wij vooraf met jou duidelijke afspraken en natuurlijk gebeurt dit alleen met jullie uitdrukkelijke instemming. Uiteraard zijn ze steeds telefonisch bereikbaar.

Bezorging
Om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te maken, dragen onze chauffeurs bij iedere klant nieuwe handschoenen en plaatsen zij je bestelling zo dicht mogelijk bij de entree. We rekenen op jullie begrip.

Online verkoop
In onze webshop staan we ook nu 24/7 voor je klaar.

Ondanks dat onze producten niet altijd even zichtbaar zijn, zijn ze in vele gevallen onmisbaar voor voedselveiligheid, distributie en hygiëne. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij en al onze andere klanten en partners in bedrijf blijven. In deze onzekere tijden kun je op ons rekenen.

We wensen jullie allemaal veel gezondheid!

Het team van Mokrupak