Nieuws

Vacature Salesmanager – Fulltime (Roermond/Venlo)

Vacature Salesmanager – Fulltime (Roermond/Venlo)

Salesmanager

(Fulltime – 40 uur per week)

Wil jij je stempel drukken op de toekomst van de Hygas Group met een baan die je als Salesmanager niet heel vaak tegenkomt? Lees vooral verder!

Wat ga je doen?

Binnen ons organisatieonderdeel ‘Packaging’ ga je aan de slag met het realiseren van de groeidoelstellingen. Je beheert klanten, bouwt deze uit en haalt natuurlijk new business binnen. Daarnaast stuur je het salesteam aan en denk je mee over de groeistrategie. Dit is een bijzondere functie omdat het onderdeel Packaging bestaat uit meerdere bedrijven (nu nog vooral in regio Zuidoost-Nederland) die voor een integratie staan binnen een razendsnel groeiende organisatie.

Met jouw enthousiasme en creatieve ideeën willen we onze Packaging divisie naar een nog hoger plan tillen. Je hebt impact op je klanten en collega’s en neemt mensen moeiteloos mee in jouw ambities en plannen. Je beschikt over bewezen kwaliteiten en resultaten en weet hoe een verkoopproces succesvol doorlopen moet worden. Je bent in staat om anderen naar een hoger niveau te coachen en bent een netwerker pur sang. Je hebt een winnaarsmentaliteit, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

De Hygas Group is de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn.

We bestaan sinds 1908, maar wees niet bang: we zijn verre van stoffig! Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

  • Jouw profiel sluit naadloos aan bij onze kernwaarden ‘betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend’
  • Een hbo-opleiding of minimaal hbo-werk- en denkniveau
  • Minimaal 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare, commerciële functie
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de verpakkingswereld en een netwerk in het werkveld

Wat bieden we?

Je gaat werken in een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een marktconform salaris met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching

Je werkt eerst voornamelijk op de locaties in Roermond en Venlo, goed bereikbaar met de auto. Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met onze HR-afdeling (079-3466000) of een mailtje sturen naar hr@cemextrescon.nl.

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.mokrupak.nl/ons-assortiment en www.peijs.nl,  onderdeel van de Hygas Group.

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze mooie functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar hr@cemextrescon.nl.

(P.S. De volgende stap is een kort telefoongesprek, de tweede een live kennismaking. En als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige teamleden.)