Mokrupak

Mokrupak is een totaalleverancier voor wat betreft verpakkingen en disposables en levert dan ook méér dan tienduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logisitiek systeem garanderen een optimale en snelle dienstverlening.

Wij staan altijd voor je klaar om jouw verpakkingswensen om te zetten in concrete oplossingen. Je kunt ook voor persoonlijke inspiratie en deskundig advies dagelijks terecht in onze uitgebreide en overzichtelijke showroom. In onze webshop www.deverpakkingswinkel.com kun je 24/7 terecht.

Kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid zijn de pijlers van ons denken en handelen waarbij de prijs niet uit het oog wordt verloren. In onze advisering speelt het milieu een steeds belangrijkere rol. Door onze jarenlange ervaring en klantgericht meedenken kunnen we vrijwel aan elke verpakkingsvraag voldoen. Mokrupak is bij uitstek joúw betrouwbare partner voor een zeer compleet pakket verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëne producten.

Kortom: Mokrupak, pakkend veelzijdig!

 

Mokrupak is onderdeel van OptiGroup

OptiGroup is een toonaangevende Europese distributiegroep. OptiGroup-bedrijven ondersteunen meer dan 105.000 B2B-klanten, voornamelijk binnen de schoonmaak & facility management, horeca, gezondheidszorg, maakindustrie en de grafische sector, met producten en op maat gemaakte toeleveringsoplossingen die de bedrijfsvoering stroomlijnen en een succesvollere bedrijfsvoering bevorderen. Het hoofdkantoor van OptiGroup is gevestigd in Göteborg, Zweden. Meer informatie op www.optigroup.com.