X

Mokrupak geeft meer inhoud aan verpakkingen, al ruim 40 jaar!

Mokrupak is als totaalleverancier gespecialiseerd in verpakkingen en disposables voor Food, Non-Food, Hygiëne en Maatwerk Oplossingen. Door onze jarenlange ervaring, innovatie en klantgericht meedenken kunnen we vrijwel aan elke verpakking voldoen.

Mokrupak levert dan ook méér dan tienduizend artikelen rechtstreeks uit voorraad waarbij een uitgekiend logisitiek systeem en onze ervaren technische mensen een optimale en snelle dienstverlening garanderen. Maar ook voor persoonlijke inspiratie en deskundig advies kunt u dagelijks terecht in onze uitgebreide en overzichtelijke showroom.

Ons doel is om als toonaangevende leverancier van verpakkingen en disposables onze bedrijfsprocessen en diensten voortdurend te optmaliseren en te verbeteren.

Kwaliteit, service en prijs, innovatie en duurzaamheid zijn de pijlers van ons denken en handelen. In onze advisering speelt natuurlijk het milieu een steeds meer belangrijke rol, zoals bijvoorbeeld op het gebied van Biozakken en FSC gecertificeerd drukwerk. Mokrupak staat garant voor deze pijlers en is steeds toegewijd om aan de hoogst mogelijke verwachtingen en de verpakkingsbehoeften van onze klanten te voldoen.

Kortom: Mokrupak, pakkend veelzijdig!