Ambachtelijke retail

Van bakkerij tot ijssalon; Mokrupak biedt een totaalassortiment (verzend)verpakkingen, disposables en hygiëneartikelen voor de ambachtelijke retail.

Wij hebben ruim 10.000 standaard artikelen op voorraad. Liever je eigen, unieke verpakking als onderdeel van (re)branding en/of winkelbeleving? Mokrupak ontwerpt en ontwikkelt ook het leukste maatwerk foodverpakkingen.

 

  • Bakkerij - Mokrupak heeft een breed assortiment aan bakkerijverpakkingen, waaronder (stok)broodzakken, gebaksdozen, koekzakken, ballotins en staaf- en letterdozen. Verder leveren wij aanverwante artikelen, zoals hemddraagtasjes, herbruikbare tassen en disposable bekers.
  • Slagerij - Met Mokrupak profiteer je van één adres voor al uw slagerijverpakkingen, disposables en verbruiksartikelen. Van cateringdozen, folies, schalen en (maaltijd)bakjes tot sauscups en (koel)tassen.
  • foodverpakkingen voor verse groenten en fruit AGF winkel - Op zoek naar foodverpakkingen voor verse groenten en fruit? Mokrupak biedt een ruim assortiment AGF-verpakkingen. Van praktische hemddraagtasjes en fruitzakken tot opvallend presentatiemateriaal, zoals fruitmanden, fruitschalen en cups.
  • visverpakkingen en –disposables Viswinkel - Verras klanten niet alleen met de lekkerste seafood producten, maar ook met een bijzondere presentatie. Van cateringdozen en hersluitbare viszakken tot handige visbakjes.
  • de ideale verpakkingslijn voor uw ijssalon IJssalon - Zoek je naar de ideale verpakkingslijn voor uw ijssalon? Mokrupak biedt een totaalassortiment verpakkingen en disposables, speciaal voor ijssalons. Van ijs- en milkshakebekers tot handige cups, lepels, rietjes en draagtasjes.
  • Mokrupak levert een breed assortiment lunchverpakkingen en disposables Lunchroom - Van brood- en sandwichzakken tot conische bakjes, (soep)bekers, servetten en draagtasjes. Mokrupak levert een breed assortiment lunchverpakkingen en disposables, waarbij alles draait om optimale presentatie en to-go eetgemak.
  • hygiënisch, voedselveilig, tafelaankleding voor restaurants Restaurant - Met Mokrupak wordt hygiënisch en voedselveilig werken wel heel gemakkelijk. Wij bieden een uitgebreide collectie verpakkingen en hygiëne- en HACCP artikelen voor in de keuken, zoals folies, voedselveiligheid labels, handschoenen, haarnetjes, poetspapier en diverse schoonmaakmiddelen.