X

Mokrupak Verpakkingen BV neemt Soman Packcenters BV over

15 september 2016

Vorig jaar heeft Mokrupak Verpakkingen in Heerlen, onder de naam De Verpakkingswinkel, een pilotstore met verpakkingen en disposables geopend. Dit inmiddels beproefde concept wordt met de overname van de 4 winkels van Soman Packcenters B.V. verder uitgerold in Eindhoven, ’s Hertogenbosch, Weert en Hasselt (BE). Tevens wordt hiermee de groothandelsactiviteit, vanuit de hoofdvestiging in Roermond, verder versterkt.

De Soman Packcenter Verpakkingswinkels bieden een ruim assortiment van meer dan 10.000 artikelen, onderverdeeld in 5 overzichtelijke segmenten: Food, Luxe, Industrie, Hygiëne en Kantoor. Klanten vinden op deze manier eenvoudig de juiste producten.
In iedere Verpakkingswinkel werkt een team van ervaren medewerk(st)ers, die met kennis van zaken klanten adviseren. Vanaf nu kan er ook nog beter ingespeeld worden op klantspecifieke vragen en het leveren van o.a. ‘met naam’ bedrukte verpakkingen. 

Op onze webshops is te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Een groot deel van deze producten is direct verkrijgbaar in de winkels. Bezoekers van de winkels profiteren van een optimale bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid.
Daarnaast kunnen bedrijven in onze winkels in Eindhoven en Weert ook gebruik blijven maken van de PostNL faciliteiten.

Voor actuele openingstijden en het laatste nieuws wordt verwezen naar www.mokrupak.nl en www.somanpackcenters.com.